Polityka Prywatności

W GamblingNGo, dostępnym pod adresem https://gamblingngo.com, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Ten dokument Polityki prywatności zawiera rodzaje informacji, które są gromadzone i zapisywane przez GamblingNGo oraz sposób ich wykorzystywania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy tylko naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępnili i / lub zbierają w GamblingNGo. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do żadnych informacji gromadzonych offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

Zgoda

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Informacje, które gromadzimy

Dane osobowe, o które proszony jest użytkownik, oraz powody, dla których są one wymagane, zostaną wyjaśnione w momencie, w którym prosimy o podanie danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o tobie, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i / lub załączniki, które możesz nam wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które możesz podać.

Podczas rejestracji konta możemy poprosić o podanie danych kontaktowych, w tym takich danych, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy twoje informacje

Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym:

  • Zapewniać, obsługiwać i utrzymywać naszą stronę internetową
  • Ulepsz, personalizuj i rozszerz naszą stronę internetową
  • Zrozum i analizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej
  • Opracuj nowe produkty, usługi, funkcje i funkcje
  • Komunikuj się z tobą, bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, aby otrzymywać aktualizacje i inne informacje dotyczące strony internetowej oraz w celach marketingowych i promocyjnych
  • Wysyłam ci e-maile
  • Znajdź i zapobiegaj oszustwom

Pliki z logami

GamblingNGo postępuje zgodnie ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają oni strony internetowe. Wszystkie firmy hostingowe robią to i stanowią część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i znacznik czasu, strony odsyłające / wyjściowe i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Informacje te służą do analizy trendów, administrowania serwisem, śledzenia ruchu użytkowników na stronie oraz zbierania danych demograficznych.

Pliki cookie i sygnalizatory WWW

Jak każda inna witryna, GamblingNGo używa plików cookie. Te pliki cookie służą do przechowywania informacji, w tym preferencji odwiedzających oraz stron w witrynie, do których odwiedził dostęp lub które odwiedził. Informacje te służą do optymalizacji doświadczeń użytkowników poprzez dostosowywanie zawartości naszej strony internetowej w oparciu o typ przeglądarki użytkownika i / lub inne informacje.

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych GamblingNGo.

Serwery reklamowe lub sieci reklamowe stron trzecich wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są używane w ich odpowiednich reklamach i linkach, które pojawiają się w witrynie GamblingNGo, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy to nastąpi, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te służą do pomiaru skuteczności ich kampanii reklamowych i / lub do personalizowania treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

Należy pamiętać, że GamblingNGo nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez zewnętrznych reklamodawców.

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka prywatności GamblingNGo nie ma zastosowania do innych reklamodawców ani witryn. Dlatego radzimy zapoznać się z odpowiednimi Politykami prywatności tych serwerów reklamowych firm zewnętrznych, aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje. Może obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

Możesz wyłączyć pliki cookie za pomocą indywidualnych opcji przeglądarki. Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych, można je znaleźć na odpowiednich stronach internetowych przeglądarek.

Prawa CCPA do prywatności (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Zgodnie z CCPA, między innymi, konsumenci w Kalifornii mają prawo do:

Poproś firmę, która zbiera dane osobowe konsumenta, o ujawnienie kategorii i określonych danych osobowych, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś, aby firma usunęła wszelkie dane osobowe dotyczące konsumenta, które firma zebrała.

Poproś firmę, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, a nie sprzedawaj danych osobowych konsumenta.

Jeśli złożysz prośbę, mamy jeden miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych RODO

Chcemy upewnić się, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

Prawo dostępu - masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Możemy naliczyć niewielką opłatę za tę usługę.

Prawo do sprostowania - masz prawo zażądać od nas poprawienia wszelkich informacji, które uważasz za niedokładne. Masz również prawo do żądania uzupełnienia informacji, które uważasz za niekompletne.

Prawo do usunięcia - masz prawo do żądania usunięcia twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania - masz prawo żądać ograniczenia przetwarzania twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania - masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych - masz prawo zażądać, abyśmy przekazali zgromadzone dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie, pod pewnymi warunkami.

Jeśli złożysz prośbę, mamy jeden miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejną częścią naszego priorytetu jest ochrona dzieci podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i / lub monitorowania i kierowania ich działalnością online.

GamblingNGo nie gromadzi świadomie żadnych danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13 lat. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko dostarczyło tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.